Kies uw taal:
Fr | Nl

In april 1985 richt Alain Vander Elst AVDE op, om zowel aan de particuliere als aan de bedrijfsmarkt een volwaardige en complete service te bieden voor alles wat met elektriciteit te maken heeft. Het jonge bedrijf vertaalt de behoeften van zijn klanten in pasklare, gebruiksklare installaties en bouwt zo vrij snel een reputatie op: kwaliteitsbewust, servicegericht en altijd op zoek naar de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Al vrij snel lanceert AVDE zich met succes op de markt van de domotica, data cabling en industriële verlichting en elektriciteit. De jongste jaren werden gekenmerkt door een sterke en snelle groei van de markt van de fotovoltaïsche panelen. Voor heel wat particulieren en bedrijven is het, terecht, een erezaak geworden om zelf elektriciteit te produceren. De juiste knowhow en bedrijfwaarden van AVDE hebben het bedrijf in korte tijd doen uitgroeien tot de referentie op de markt van de groene elektriciteit.

In het begin van 2010 kocht AVDE in Ganshoren, bij Brussel, een gebouw met meer dan 4.000 m2 oppervlakte. De investering in deze nieuwe hoofdzetel sinds juli 2010 biedt AVDE meer ruimte voor stockering, ateliers en bureaus voor de technische en commerciële diensten. Zo blijven we gelijke tred houden met de voortdurende groei van ons bedrijf.